Marijke Helwegen

Honderden interviews gegeven, allemaal interviewers die hun best deden. Maar soms komt er opeens iemand langs die er met kop en schouders bovenuit steekt Patricia Helwig is zo iemand.

Wat een talent …

Feilloos in haar typering. 

Spits en to the point in haar omschrijving .

Humor en vloeiend lopend woordgebruik.

Patricia begrijpt wat het betekent om een verhaal op papier te vertellen.

Chapeau!

Rieneke Kok

Hoofdredacteur Interieur Business

 

Professioneel, snel en ook nog eens gezellige meiden. PIECE of CAKE denkt met ons mee en komt met exclusieve content waar ik blij van word. Ze kennen de weg naar de bladen, blogs en nieuwssites en weten hoe ze hun klanten op een leuke manier onder de aandacht kunnen krijgen. Dit is een pr-bureau dat niet alleen maar informatie zendt, maar dat met de bladen meedenkt. 

Esther van Diepen
Founder Mom in Balance
 

PIECE of CAKE heeft voor ons een persbericht uitgezet met een geweldig resultaat. De aanpak van PIECE of CAKE sprak ons gelijk helemaal aan: duidelijk, heel betrokken en ze weten een goede vertaalslag te maken naar nieuwswaarde én dit bij een sterk netwerk onder de aandacht te brengen. Ik voeg daar graag nog aan toe dat ze er bovenop zitten en ons goed op de hoogte hebben gehouden!

 

Wenda Torenbosch
Stylist

 

PIECE of CAKE bestaat uit 2 ontzettend enthousiaste dames, Patricia en Birgitta. Als stylist werk ik graag samen met dit duo. Ze denken mee, gaan meteen voor me aan de slag, zijn altijd op zoek en nieuwsgierig, nemen hun werk serieus en zijn ook nog eens erg gezellig!

Rogier Uivel
CEO House Your Brands

De dames van POC houden van aanpakken, tonen initiatief en dit geeft snel het gewenste resultaat. Of het nu gaat om een Marketing & PR campagne, brochures, klantenevents, advertenties of POS materiaal, zij nemen het totale pakket op zich. Ze denken aan de consument maar ook aan de dealers en ze hebben een uitgebreid netwerk bij de pers. De hoeveelheid publiciteit die ze ooit genereerden voor Rivièra Maison en later voor LODSH is echt grote klasse.

Leontine Heisen

Villa Joep

 

Villa Joep (stichting die vecht tegen neuroblastoom kinderkanker)  is blij met PIECE of CAKE en dat is zeker niet alleen omdat zij vrijwillig voor ons werken. Of het nu gaat om campagnes,  het verkrijgen van publiciteit of het schrijven van teksten, Patricia en Birgitta gaan altijd enthousiast en met veel expertise en ideeën voor ons aan de slag!

​Joyce Goedemans

Woonredacteur 'Ditjes & Datjes'


"U vraagt, wij draaien" gaat helemaal op bij de dames van PIECE of CAKE! Door de persoonlijke aandacht, betrokkenheid en jaren van ervaring zijn Birgitta en Patricia in staat om direct de juiste beelden en informatie te leveren die ik nodig heb. Ze begrijpen waar ik naar op zoek ben en dat spaart tijd!​

​Loth van Veen

Co-owner Intermijn


Ik heb de samenwerking met Birgitta en Patricia van PIECE of CAKE marketing als heel fijn ervaren. Ze waren zeer betrokken bij de visie en missie van onze organisatie! Met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en toewijding hebben ze een fantastisch resultaat bereikt. Mijn verwachtingen zijn overtroffen en ik zie nu al uit naar een volgend project dat we samen kunnen oppakken!"

Contact

PIECE of CAKE Marketing & PR

                 

             Algemene voorwaarden

 

Patricia Helwig                         Birgitta Veld

+ 31 (0) 6 81 27 31 11                                      + 31 (0) 6 29 21 62 05

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now